.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
نامه صریح و شفاف بوسف نژاد به روحانی ؛
آقای رئیس جمهور ؛ انتقال آب خزر به سمنان به سود شما و دولت یازدهم نیست!
شمال نیوز : وشش گیاهی منحصربه فرد مازندران با جنگل های هیرکانی کهن، گیاهان خاص البرز، چشمه های آب زیرزمینی ، کوهپایه های بکر و طبیعی، تالاب های زیبا و... همگی بخشی از سرمایه طبیعی کشور ماست که با اجرای این طرح با خطراتی جدی و جبران ناپذیر مواجه خواهد شد.....

شمال علی اصغر یوسف نژاد؛ نماینده منتخب مردم ساری و میاندرود در مجلس دهم شورای اسلامی که پیش از این معاونت وزارت اقتصاد را به عهده داشت در اعتراض به طرح انتقال آب خزر به سمنان و کویر مرکزی نامه ای را خطاب به حسن روحانی؛ رئیس دولت یازدهم نگاشته ست .

متن کامل نامه این منتخب مجلس دهم بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

ما طبیعت را از پدرانمان به ارث نبرده ایم ؛ بلکه از فرزندانمان به امانت گرفته ایم 

جناب آقای دکتر حسن روحانی؛ ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
این نامه از طرف کسی به رشته تحریر درمی آید که در مجلس پنجم همدوره شما بوده و در دولت تدبیروامید نیز معاونت وزارت اقتصاد و دارایی را به عهده داشته است.
من از جمله کسانی بودم که در انتخابات ریاست جمهوری از شما حمایت کرده و فی الحال نیز از نظر سیاسی قصد و نیّتم حمایت از دولت است.
اما آنچه مرا برآن داشت تا این نامه را برای شما قَلمی کنم موضوع «انتقال آب دریای خزر به استان سمنان و کویر مرکزی ایران» است، که چندصباحی است به اصلی ترین نگرانی دوستداران محیط زیست، رسانه ها و مردم مازندران بدل شده است.
اینجانب اظهارات جنابعالی در جمع مردم سمنان را شنیدم و احساس می کنم طرح این موضوع توسط افرادی که سال هاست به دنبال اجرای این طرح هستند شما را در برابر مردم قرار می دهد و بدیهی است که این به سود شما و دولت یازدهم نیست.
مقصود اصلی از تقریر این نامه ارائه پاسخی کارشناسی و مناسب برای توجیه همه جانبه این طرح و روشنگری افکار عمومی در سطح مازندران و کشور است.
موضوع «انتقال آب دریای خزر به استان سمنان و کویر مرکزی ایران» متاسفانه ریشه ای تاریخی دارد و هرازگاهی در دولت های مختلف به بهانه تامین آب کشاورزی، صنعتی و شرب استان سمنان مطرح می شود.
در جایگاه نماینده منتخب مردم ساری و میاندرود و یکی از دوستداران جدی منابع طبیعی و محیط زیست نگرانی جدی خود را بابت اتخاذ تصمیمات شتابزده، آنهم در چنین موضوعات مهمی ابراز می دارم و معتقدم که چنین طرحی، با این وسعت و اهمیت نباید دستمایه تصمیمات عجولانه و مقطعی شود.
طرح چنین مسئله ای فراتر از یک شهر، استان و یک دستگاه است و نه تنها بر مردمان امروز، بلکه بر نسل های آینده اثر می گذارد و حیطه تاثیرش حتی از مرزهای ایران فراتر می رود. بنابراین انتظار می رود دستگاه های مسئول در این امر منجمله سازمان حفاظت از محیط زیست، منابع طبیعی و وزارت نیرو حساسیت به مراتب بیشتری نسبت به این موضوع نشان دهند و طرح هایی عملی، واقع بینانه و توجیه پذیر را جایگزین این طرح کنند.
از نگاه اینجانب با توجه به کسب نظر کارشناسان خبره، فعالان محیط زیست و پژوهش فردی، این طرح فاقد هرگونه توجیه زیست محیطی است و حتی بعید می دانم توجیه اقتصادی کافی با در نظر گرفتن جمیع شرایط را داشته باشد.
انتقال آب خزر،آنهم با طی کردن مسیری طولانی و پرخطر باعث برهم خوردن تعادل طبیعی منطقه ای بکر و به شدت حساس همچون مازندران خواهد شد. استانی که فاصله آبادی هایش از یکدیگر بسیار اندک است و همواره به کشاورزی و باغداری شهره بوده ، محیط زیستی ویژه و خاص دارد که هرگونه دخل و تصرف در آن ویرانی های غیرقابل بازگشتی به جای خواهد گذاشت.
مازندران همینک جزو معدود آزمایشگاه های طبیعی و زیست محیطی کشور است و اکوسیستم حساس آن مورد دست اندازی های فراوان زمین خواران، کوه خواران، دریا خواران و در یک کلام همه چیزخواران قرار گرفته و نیازمند احیا و مراقبت های دوچندان است، نه اینکه با طرح، مباحثی همچون «انتقال آب خزر» نمک بر زخم آن بپاشیم.
مایه تعجب و نگرانی است که چنین طرحی، احساسات مسئولان استانی و نهادهای تخصصی مازندران و کشور را تحریک نکرده است. آنهم در حالیکه تجربه تلخ دریاچه ارومیه، زاینده رود و تالاب گاوخونی و نظایر آن پیش روی ماست، اما به نظر می رسد هنوز از خشم طبیعت درس نگرفته ایم.
پوشش گیاهی منحصربه فرد مازندران با جنگل های هیرکانی کهن، گیاهان خاص البرز، چشمه های آب زیرزمینی ، کوهپایه های بکر و طبیعی، تالاب های زیبا و... همگی بخشی از سرمایه طبیعی کشور ماست که با اجرای این طرح با خطراتی جدی و جبران ناپذیر مواجه خواهد شد.
این طرح با اصل 50 قانون اساسی که در آن بر حقوق این نسل و نسل های آینده در قبال محیط زیست تاکید شده مخالفتی آشکار دارد و بابسیاری از معاهدات بین المللی و تعهدات جهانی مغایر است.
جناب آقای دکتر روحانی! بنده با توجه به کلی بودن، در نظر نگرفتن اصول کارشناسی، مخالفت گسترده دانشمندان و کارشناسان خبره محیط زیست و منابع طبیعی کشور و تاثیر ناگوار آن بر حیات اجتماعی و فرهنگی مردم مازندران این طرح را «غیر قابل اجرا» می دانم.
متاسفانه تصمیمات در حوزه «آب» به جای انسجام و جامعیت بر طرح های خاص متمرکز شده است، یعنی طرح های خاصی را مبنا قرار می دهند، اما ابعاد اجتماعی، قومی، فرهنگی، زیست محیطی، فنی و تخصصی آن را نادیده می گیرند.
سدسازی های بی رویه در طول چند دهه اخیر، استفاده بی رحمانه از منابع آبهای زیرزمینی از طریق حفر چاه های غیرمجاز، عدم توجه به جمع آوری و هدایت آب های سطحی، ضعف فرهنگسازی در حوزه مدیریت مصرف منابع آب و بسیاری از مشکلات دیگر همگی نشانه نبود طرحی جامع و همه جانبه در حوزه «منابع آب» است که ما را ناچار می کند به جای اخذ روش های پیشگیرانه و کنشگرا به سمت تصمیمات فوری و واکنشگرا متمایل شویم.
بنده اعلام می کنم که جدا با این مکانیزم دستوری ـ اداری، بدون دقت و توجه کافی به مبانی نظری و کارشناسی و اخذ نظر و رای مردمی که قرار است میزبان این طرح باشند،مخالفم و معتقدم اجرای این طرح باعث کاهش سطح آب، افزایش آلودگی به جهت دستکاری در اکوسیستم طبیعی و افزایش مشکلات ناشی از شوری آب و به طور کلی بر هم خوردن تعادل زیست محیطی منطقه ای طلایی همچون مازندران خواهد شد.
انتقال آب از 23 متر پائین تر از سطح دریا به ارتفاع بیش از 2 هزار متری نه تنها از نظر اجرایی به شدت محل شک و تردید است بلکه ما را متحمل هزینه های هنگفتی خواهد نمود که در شرایط فعلی اقتصاد کشور، فاقد هرگونه توجیه علمی و عقلانی است.
متاسفانه محیط زیست در طول سال های گذشته کارنامه مناسبی از خود به جای نگذاشته و انتظار می رود برای حفظ هویت خویش، اینک مستقیما وارد کار شده و اظهارنظر کند و من منتظر اظهار نظر سریع، صریح و کارشناسانه سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در مورد این مسئله مهم و حیاتی هستم!
معضل آلودگی هوا در کلانشهرها، ریزگردها، خشک شدن بسیاری از تالاب ها و رودخانه ها، آلودگی دریای خزر و مواردی از این دست باید حکم تجربه ای گرانبها را داشته باشد که در شرایط فعلی جایگزین تصمیمات شتابزده، احساسی و بعضا سیاسی شود.
این مسئله پیشتر در مجلس هشتم نیز مطرح شد ومن در آن روزها نیز با پیگیری های جدی موفق شدم آن را تاحدی متوقف کنم اما در 4سال گذشته این روند ازنو آغاز شده و من وظیفه دارم به عنوان نماینده مردم مازندران از حیثیت و اعتبار استان دفاع کرده و افکار عمومی، مسئولان دستگاه های ذی ربط استانی و ملی را نسبت به این موضوع هشدار دهم.
همانگونه که وقتی به نمایندگی دولت در مجلس از لوایح اقتصادی دولت دفاع می کردم، امروز نماینده مردم هستم و قدرت و وظیفه نمایندگی حکم می کند که در چنین مواقعی واکنش نشان دهم و بار دیگر یادآور شوم که از هیچ تلاشی برای توقف این طرح تا بررسی های کارشناسی دقیقتر فروگذار نخواهم کرد.
در حال حاضر بسیاری از مناطق روستایی و حتی برخی از شهرهای کوچک مازندران با مشکل جدی کم آبی مواجه هستند. آبرسانی با تانکر آنهم در مازندران شاید برای بسیاری از مردم ایران باورپذیر نباشد اما متاسفانه باید اعلام کنم این حقیقتی تلخ است و مردم مازندران نمی خواهند «سونامی نمک» هم به مشکلات آبی شان اضافه شود.
کاهش متوسط بارندگی در مازندران، دست اندازی به رودخانه ها و منابع آب زیرزمینی، عدم اجرای طرح های کارآمد در حوزه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی، مازندران را نیازمند کمک و توجه بیشتر می کند، آنهم در دولتی که نخستین مصوبه اش را به «احیای دریاچه ارومیه» اختصاص داد تا نشان دهد محیط زیست از اولویت هایش بشمار می آید.
همچنین اعلام می کنم که برای توقف این طرح که در این مقال تنها بخش کوچکی از آثار مخرب آن را یادآور شدم، از تمام ظرفیت های قانونی خویش در مجلس و روش های نظارتی استفاده خواهم کرد تا این موضوع در مسیر مناسب خود پیگیری شود.
اینجانب از نخبگان و مسئولان استانی می خواهم در برابر این اتفاق مهم حساسیت به خرج داده و همه آنها را برای حراست از آینده فرزندان، سرزمین و طبیعتمان فرا می خوانم و متذکر می شوم که هیچ تعللی در این زمینه جایز نیست و تا خزر و اکوسیستم حواشی آن به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار نشده است باید کاری کرد.

جناب آقای رئیس جمهور، بنده دولت یازدهم را دولت محیط زیست می دانم و بر همین اساس امیدوارم ضمن رجوع دوباره به جزئیات این طرح و با درنظر گرفتن نظرات کارشناسان ذی ربط آن را از دستور کار خارج نمائید.
شک ندارم که اظهارات اخیر شما در جمع مردم سمنان در واقع بیان تمام راه های پیش روی دولت برای حل مشکل کم آبی این استان بوده است و بدین معنا نیست که دولت تدبیر و امید « طرح انتقال آب دریای خزر» را به جریان خواهد انداخت.

در پایان امیدوارم موضوع محیط زیست و حراست آن همواره به عنوان اولویتی انکارناپذیر مورد توجه قرار گیرد، چراکه توجه به محیط زیست، اهمیت دادن به سرنوشت نسل های آینده است.

علی اصغر یوسف نژاد ؛

منتخب مردم شریف ساری و میاندرود در مجلس دهم


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 3 ارديبهشت 1395
دمت گرم اقاي دكتر..تدبير رو به اين دولت ياد دهيد لطفا.چون فقط اسم رو استفاده ميكنند ولي مردم فقط بي تدبيري رو شاهد هستند
محمد 3 ارديبهشت 1395
احسن به شما و مردمی که شما را انتخاب کردند.هنوز جدایی قسمتی از مازندران در مناطقی مانند فولاد محله و خطیرکوه یادمان نرفته که چطور معادن و آب آن مناطق را سمنان به تاراج می برد
یک مازنی مقیم سمنان 3 ارديبهشت 1395
مگر اب دریای خزر را سند به نام یوسف نژاد زدند یا از باباش به وی ارث رسیده اینطوری طلبکارانه اظهار نظر می کنه ....
پاسخ ها به این نظر
مازنی 4 ارديبهشت 1395
اقای مقیم کویر . دریا و جنگل و کویر و سایر منابع طبیعی افریده خداست و سند به نام جایی نخورده و به سمنانی جماعت هم سند نخورده . اگر قرار بود کویر را گلستان کنیم پس افرینش خدا چیست . کویر به ذات خود اینچنین افریده شده و دلیلی ندارد اب دریا به کویر منتقل شود. خیلی واضح است اگر از یک بچه هم سوال شود حداقل چندین مشکل این طرح را می گوید .متاسفانه اب منطقه ای مازندران و سایر دستگاههای اجرایی استان ضعیف عمل می کنندتا عده ای اصفهانی و سمنانی و ...در وزارت خانه طرح های سیاسی بدون مطالعه رو دنبال کنند و قصد اجرا دارند . در نهایت این ضعف ماست که اجازه می دهیم همچین فکری به اذهان خطور میکند و زندگی نسل اینده ساکنین دیار مازندران را نادیده می گیریم . راستی استاندار و سایر نمایندگان مازندران کجان؟ چرا ساکتین؟
سمنانی مقیم مازن 5 ارديبهشت 1395
لطفا دست از طایفه گری بردارید اقای یوسف نژاد هم در شرایط خاصی یه حرفی زده و اینم رویکرد سیاسی اش است والا تا بحال کجا بوده وچرا تا بحال حرفی نزده بود به مسوولین وکارشناسا فرصت بررسی و تحقیق داده بشه ایور کوه و اونور کوه همه اش ایرانه و در حال حاضر انبوه جمعیت مازندران که شاید اقوام شما هم باشند توی این سمنان زندگی و کار میکنن
شهروند ساروی 3 ارديبهشت 1395
ضمن سپاسگزاری از دکتر یوسف نژاد
چرا دیگر نمایندگان و مسئولان اجرایی در قبال این تصمیم شتابزده، سیاسی، قوم گرایانه و غیر کارشناسی دولت تدبیر و امید سکوت اختیار کرده اند؟
علی نیا 3 ارديبهشت 1395
سلام عرض میکنم خدمت دکتر یوسف نژاد بنده ضمن تشکر ویژه ازحضرتعالی خوشحال هستم که یکی درآستان کارشناسانه به وظیفه خودش درآستان عمل میکند مابه وجود شما افتخار میکنیم وآرزو میکنم همه نمایندگان ومسئولین محترم استانی باهمدلي ونگاه استانی درجهت اعتلا وتوسعه وکسب جایگاه واقعی مازندران تلاشهای لازم راداشته باشند*ارادتمند جنابعالی علی نیا رئیس سابق شوراي اسلامی شهرستان بابل
نا شناس 3 ارديبهشت 1395
درود بر ايشان. منتظريم تا ساير مسولين و مديران و نمايندكان استلن هاي شمالي كشور هم از خواب برخيزند
سوادکوهی 4 ارديبهشت 1395
درود بر یوسف نژاد براراینجه کمی شجاعت خوانه که مسولین استان دارنه خدا شماومردم ره صبر هاده برخی ازمسولین ره عقل وزرنگی
مهندس علی 4 ارديبهشت 1395
ظاهراٌ آقایان دریاجه مازندران را با تانکر آب اشتباه گرفته اند . یک شیلنگ هم به یزد و کرمان بکشند بد نیست . البته این پروژه رویائی بعضی ها را قلقلک داده و به خودشان گفته اند ، اگر بشه چی میشه ! جریان همان موضوع یک کاسه ماست بریز تو دریا هم بزن . . . .اگر دوغ بشه . . . البته ما همیشه شاهد این بوده ایم که هر رئیس جمهور از یک روستائی رئیس جمهور کشور میشه فقط به فکر منطقه خودش میافته مثل اصفهان و یزد و الان هم که سه دوره است سمنانی ها کشور را دستشون دارند و سرمایه های مملکت باید در اختیار آنان قرار گیرد .
نا شناس 4 ارديبهشت 1395
نمایندگان محترم بهشهر قائمشهر بابل امل نوشهر تنکابن رامسر خوابند، مهتاب لالا،
دریا خواری دولت یازدهم موارکا،
پاسخ ها به این نظر
نا شناس 5 ارديبهشت 1395
نمایندگان محترم در ال تعویض و جایگزینی مدیران استان میباشند
فیروز بخشی عیسی خندقی 4 ارديبهشت 1395
اقای دکتر یوسف نژاد انتظار مردم شهرستان ساری از جنا بعالی این بودافرین یر غیرت شما مردم ساری دعای گویی شما مشغول می باشند
نا شناس 4 ارديبهشت 1395
دکتر حسین اسلامی کمک......
نامدارسلیمانی ورکی 4 ارديبهشت 1395
سلام عرض میکنم خدمت دکتر یوسف نژاد بنده ضمن تشکر ازحضرتعالی وافتخار میکنم شمارا بعنوان نماینده مردم خوب شهرستان ساری ومیاندرودانتخاب کردیم که با شجاعت تمام از حقوق این ملت دارید دفاع میکنید ودفاع از محیط زیست ومنابع طبیعی را سر لوحه کارتان قرار دادید وامیدوارم مشکلات اشتغال را هم در این دولت جدا پیگیری کنید
m0111 4 ارديبهشت 1395
متشکریم آقای یوسف نژاد خواهشمندیم این قضیه رو جدی پیگیری کنید از دیگر نماینده های استان هم همین تقاضا رو داریم خواهشمندیم در این قضیه مردم و مسئولین متحد باشند
احمد 4 ارديبهشت 1395
با سلام باید ابراز تاسف کرد برای دولت و رئیس دولتی که خیلی راحت به کشور و به ویژه استان های شمالی خیانت میکنه چرا که بیشتر مواد غذایی ایران رو شمالی ها تهیه می کنند.و باید به اون دوست شمالی مقیم سمنان باید بگم چطور می تونید چنین حرفی رو بزنید در حالی که این طرح شمال ایران رو نابود میکنه،البته بعید می دونم شما شمالی باشی و به نظرم یه سمنانی و قومیت پرست هستی.
معصومی 4 ارديبهشت 1395
بنده بدوا بعنوان یک شهروند ساروی از طرح و پی گیری موضوع مهمی همچون انتقال اب دریای خزر انهم در ایامی که شخص ریاست محترم جمهور صحبت از دفاع همه جانبه از محیط زیست و مسایل مرتبط با زیست محیطی در فضاهای سیاسی در سطح منطقه دارنداز سوی نماینده مرکز استان انجام میشود بسیار خورسندم و ثانیا تشکر ویزه نمایم از دکتر یوسف نزاد که مثل همه دورهها پی گیری مطالبات فرا محله ای و بدور از حوزه انتخابیه را دنبال میکند چرا که این موضوع مربوط به یک استان و یک کشور نیست و از همه مهمتر مربوط به یک عصر نیست بهر حال امیدوارم دولت تدبیر و امید با تعمیق بیشتر در اجرای این برنامه با نگاه کارشناسی و بر نامه ای اقدام نمایند
نا شناس 5 ارديبهشت 1395
اقا اکر واقعا شدنی است با این اختلاف ارتفاع از جنوب این کار را بکنند چرا مازندران مکر اورال خشک نشده با این کار این دریاچه هم مثل اورومیه وبقیه ندانم کاری ها از بین میرود اکر لازم باشد مردم ایران همه باید مداخله کنن و نکزارن این مصیبت اتفاق بی افتد
کارشناس وزارت کشور 5 ارديبهشت 1395
ضمن تشکر از نماینده شجاع شهرستان ساری از اظهار نظر صریح ومبتنی بر نظرات کارشناسی همچنین تقدیر ویزه از سایت شمال نیوز باید بعرض برسانم در این امر خطیر همه مسئولین باید یکپارچه ویک صدا در جلوگیری از اجرای این طرح که نشأت گرفته از فکر یک عده منفعت طلب می باشد به صحنه بیایند فعالان محیط زیست ودوستداران طبیعت در استانهای شمالی نمایندگان مجلس خطیبان نماز جمعه و همه کسانی که تریبون در اختیار دارن با همبستگی ووحدت خود مانع اجرای این طرح زیانبار شوند علاوه بر نظراتی که تاکنون بیان شده بنده با شناخت ومطالعه گسترده ای که در استانهای کویری ایران داشتم بویژه سالهای سال در استان همجوار خدمت نمودم به دلایل قوی با انتقال آب از حوزه دریای خزر مخالفم : استان سمنان با قدمت چندین هزار ساله به دلیل محیط گرم وخشک و شوره زارهای طبیعی هیچگاه مستعد کشاورزی نبوده واندک کشاورزی در استان فقط در حاشیه البرز واقع می باشد که آنهم بواسطه نزدیکی به چشمه سارهای حاشیه البرز و حاصلخیزی خاک در همین ناحیه باریک حاشیه رشته کوه البرز امکان پذیر می باشد چنانکه تمامی نقاط آبادی استان سمنان در نواحی جنوبی رشته کوه واقع گردیدند و سایر نقاط استان به دلیل گرمای شدید اغلب بالای 50 درجه سانتیگراد واقلیم خشک قابلیت جذب ونگهداری آب را ندارند وبه محض ورود اب در این شوره زار سوالفات نمک در سطح خاک ظاهر می شوند به گونه ای که چندین طرح سولفات سدیم در استان تاکنون به همین واسطه اجرا شده اند کارخانه سولفات سدیم سرخه ودهها کارخانه نمک استان گواه این مدعا می باشد. پرفسور کردوانی که اتفاقأ اهل همین استان و از دلسوزان وطرفداران طبیعت ایران نیز می باشد بارها در سخنرانیها به این امر اشاره نمودند، با توجه به ورود تکنولوژیهای نوین برای بهره برداری بهتر از کویر و هدایت سرمایه های ملی واستانی با عنایت به شرایط کویری نیمی از کشور جا دارد مسئولین کشوری وشخص ریاست محترم جمهوری اقناع شوند تا در این مسیر که بی شک منافع آن بسیار سریعتر وپایدارتر از انتقال آب خزر می باشد گام بردارند متأسفانه ارزش وجایگاه کویر ایران هنوز برای مسئولین کشوری شناخته شده نیست لذا شایسته است در این زمینه کارهای بیشتری انجام شود .
مازندران 5 ارديبهشت 1395
ضمن تشکر از بیانات نماینده محترم، باید خاطرنشان کرد که این ایده و پیشنهادات خیالی پوچ و خالی می باشد که از سر کم سوادی یا به اجبار از زبان برخی ناکارشناسان و دشمنان مازندران بیان میشود، ما حتی اجازه برداشت و استفاده از سهمیه و منابع مربوط به ایران از این دریا نیستیم و کشورهای دیگر و همسایگان راه را بر ما بستند و مسئولان هم فقط در حال نگاه کردن به این اوضاع میباشند، حال آقایان میخواهند آب یک دریاچه را به جای دیگر انتقال دهند!!! هر انسان معمولی هم میداند که انتقال آب دریاچه آن هم به این وسعت باعث خشک شدن خود دریاچه میشود و اصلا کشورهایی مثل روسیه و حتی تاجیکستان اجازه چنین اقدام و کاری را به نمیدهند.
بنده 5 ارديبهشت 1395
شما بیایید مسله جاده میاندورود را حل بفرمایید که در حوزه انتخابیه شماست و سر روستای های منطقه میاندروذ ذارند شیره می ما لند اب ذریا فعلا دست نگه دار
شازده 5 ارديبهشت 1395
با سپاس از اقای دکتر یوسف نژاد باید به عرض برسانم واقعا وظیفه استانداری و سایر ادارات ذیربط در این قضیه چیست؟ بحث هایی مهمتر از موضوعات زیست محیطی چیست که ذهن استاندار و تیم همراهشان را درگیر نموده؟آقایان این میزها میاید و میرود ولی کرامت انسانی خود را به بهای اندک نفروشیم
- 5 ارديبهشت 1395
هرادمي كه حتي سواد هم نداشته باشد ميفهمد اين كار درست نيست وصدمه بزرگي به منطقه ومناطق ديگر ميزند اما چرا اقاي احمدي نزاد كه طراح اين قضيه بوده باين موضوع توجه نكرد وحالا هم اقاي روحاني همان فكر را دنبال ميكند
ا محمدی 5 ارديبهشت 1395
رسانه ی با طرف رسانه مرده ای است رسانه کارش چاپلوسی نیست چرا انتقادات را ......
رضا از بابل 5 ارديبهشت 1395
متشکریم آقای یوسف نژاد خواهشمندیم این قضیه رو جدی پیگیری کنید از دیگر نماینده های استان هم همین تقاضا رو داریم خواهشمندیم در این قضیه مردم و مسئولین متحد باشند و نيمه راه كار را رها ننمايند جايي دوستان خوب فرمودند جاهايي مثل خطير كوه و بيشتر از نيمي از درياي خزر را واگذار كردند همه خواب بودند اي كاش همه مخصوصا آقاي يوسف نژاد كه موافق دولت فعلي است تا آخرين لحظه پافشاري نمايد ممنونم

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.092 seconds.